Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Babička v mrazu

Babička v mrazu

Maminka růže na sněhu
bodavé tiché
rány se uvnitř
jejich hlubokých
očí zračí
by prosily život
už to stačí

Po tom co prošla
duše její
roní slzy srdce
těch co lásku
moudrost
znají

Moc lásky nepoznala
naše pevná skála
rodiče tvrdé měla
ale dává lásku
Jarouškovi mému synovy
jeho babička

Na sněhu chvil
zmrzlých bolestí
v rány se řezající
a dech dusící
žije ta
co nejlepší je babička
má maminka
Publikoval(a): kopretina7777, 3.6.2024
Přečteno (6x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 03:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti