Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zas

Zas

Lipová Básně » o Životě

Anotace: Den dětí a jas...jejich přímé přítomnosti.

.
Pulzuje mi hlava
a pulzuje mi srdce
přikryju ho rukama.
Teď uprostřed noce.

Zas přichází mi síla
kterou dlouho hledám
kdysi jsem ji ztratila.
I naivitu. Nemám.

Lépe vidím dobro zlo jež vibruje a víří...

Pojmu-li je vědomím
z lásky něhu vylovím
tančím sebe.
Jsem květem i chmýřím.
.
Publikoval(a): Lipová, 1.6.2024
Přečteno (37x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli, Klarineb, Martin Havlíček, Mirastus

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 03:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti