Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nic

Nic

Nic nebýt
neexistence mě láká
necítit
všechno zoufale
bolí

Vesmírem v hořkosti
svého dění plout
nechci

Už jsem zapoměla
že
jsem chtěla žít
s vesmírem se spojit

Sobecky
a bolestně
chci
nebýt
netoužit
necítit
netrpět už v dění
života neb unavená a bolavá sem
k smrti
chci klid
tak kde ho najdu
než tam kde je nebýt?

Na lidi co vedou v Boha snad ani nevěřím
vždyď nejhorší jsou jeptišky
co zhrzeně daň platí
svému rozhodnutí
jsou a nejsou svojí vírou
vždyď vyhořele Boží lásku
nemají
Však co je Bůh, láska, manipulace
kam nás vedou
tedy vedli neb už do kostela nechodím
a žiju líp
jsem vyhořelá ve víře v lidi co ohánějí se
Bohem a láskou
a sami jdou nehezkou cestou
a životy maří
ne není to rouhání
jen zkušenosti
bolavé trpké
vyhořelé v tyto vůdce oveček

Láskou žiju
ne však vynucenou
láska se vynucením zavraždí

Neexistovat chci...
Neb bolesti mě pozřeli
fizycké i ty duševní
Publikoval(a): kopretina7777, 30.5.2024
Přečteno (16x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti