Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Babička Jiřinka

Babička Jiřinka

Je to naše lilie
stvoření naděje
naše babička
Jiřinka
je anděl v lidské podobě
to mě dojímá k slzám
je moudrá a pomahá
naší rodině
je to stvoření od Boha nám dané
je to víla vstřícná
duše lásky
rodinná lilie
chraň ji můj patrone
Antoníne

Je vzácá jiskra života
pevná skála naděje
a moudré lásky
Bůh chraň její kroky
všechny....
Publikoval(a): kopretina7777, 29.5.2024
Přečteno (9x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 18.10.2024 06:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti