Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lehtám Tě jemně na víčku

Lehtám Tě jemně na víčku

NikiD Básně » o Sexu

Anotace: ...

Lehtám Tě jemně na víčku
něhou a vášní v malíčku

Teplým dechem svými rety šiji
mezery mezi varhánky na Tvé šíji

Má stehna široce rozkročená
jak kdyby dělala ramena

a Tvůj klín chtěla zastřešit
neklidnou vášeň utěšit
Publikoval(a): NikiD, 27.5.2024
Přečteno (68x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, valachia

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti