Hledání hvězdy
Hledání hvězdy
Anotace: Tolik lásky mi dává...
Hledala jsem něco
víc
hledala jsem lásku
hvězdu jasnou
tak mou ...
Lásku
tu co hledám celý život
našla jsem ve svém dítěti
Hvězdou zářím
V odlescích dnů I nocí
Jsme hvězdy ve vesmíru
a čekáme až nás
někdo
a
pro někoho rozsvítí
Ke snům
letíme ve hvězdách
ve celým vesmírným
tajemstvícm
v duši hlubinách
Publikoval(a):
kopretina7777, 24.5.2024