Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kamarádka do deště

Kamarádka do deště

kopretina7777 Básně » o Přátelství

Anotace: Pro Marušku...

Andílku můj bělostný
věřím v Tvé sny
a naše přátelství
v tajemství našich hvězd
co k nohám chceme si nést
a dotýkáme se křídli
přátelskými
nádhernými

Spolu s našimi dětmi
navěky
přítelkyně veliký
větší než sv

Víc už netřeba říct
v mém srdci pláš
a žiješ a příbězích
rosteme
tepeme
bojujeme
radujeme se
a jsme

Spolu prorostlý
div světa si můj
nejlepší přítelkyně
do deště a rodiny mý
Publikoval(a): kopretina7777, 23.5.2024
Přečteno (15x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 02:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti