Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nejkamarádka Stáňa a mé dítě

Nejkamarádka Stáňa a mé dítě

kopretina7777 Básně » o Štěstí, neštěstí

Anotace: Sem se z toho zase vypsala, moc mě to trápí, brečela jsem když jsem skládala tuto báseň....

Zlomila si srdce mý
proč mě nemáš ráda
s mým dítětem
s mou láskou největší
já chci s Tebou
má kamarádko nejlepší
dál cestou jít

Zlomila jsi srdce mý
má kamarádko nejlepší
ty co jsi se mnou držela
proč nemáš ráda mého syna
mé srdce
mou duši
co ze mě vznikla
Proč?
Publikoval(a): kopretina7777, 22.5.2024
Přečteno (14x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 04:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti