Zlomila jsi mi srdce Stáňo...
Zlomila jsi mi srdce Stáňo...
Zlomila si mi srdce
rošlapala a obě jsme brečely
Ty neuvědomovala si si
že jsi odmítla i mě
mé srdce
mou duši co ve mě vznikla
19 let si vše říkáme
nejlepší kamarádky jsme
nemohu žít bez Tebe
syna miluji nadevše
Zlomila jsi mi srdce
mé nemáš ráda děti
máš ráda jen mě
neoddělíš co ve mě žije
mou duši a srdce
mého syna - moje srdce
umřu bez něj má přítelkyně věrná
nejsi věrná úplně
syna mého nechceš znát
si více než si můžeš přát
já miluji ho nadevše
zlomila jsi mi srdce
Publikoval(a):
kopretina7777, 21.5.2024