Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Divoženka ráje

Divoženka ráje

Maruško
jsi má divoženka ráje
houpeme se na plotě
lovíme žáby v lese
běháme se psy
a fotíme se

Jsi má divoženka ráje
máme rády dobrodružství
a
život si s námi hraje

Jsme divoženky
lesní panny
a hvězdy nám snáší
přání
Publikoval(a): kopretina7777, 17.5.2024
Přečteno (12x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 02:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti