Stromová víla
Stromová víla
Dál roste
snivá víla
do tajů dechu
tepu
života
za povzdechů hromů
v korunách stromů
Na louce životních písní
v dechu kořenů
klenou se blízcí
drží a rostou
jak jen mohou
Hrají v šumu
stromů
děsí se hromů
a tančí v duši
Růže v krvi
stéká mi po řasách
Vroucně si
přeji
ať život nám pěje
líbbozvučně
V tajemsvích duší
Za zvuku krásného děje
ať se radostně srdce chvěje
rodičové
neb jste víc než myslíte
A Petře miluji Tě
a máme společné srdce
naše dítě
Publikoval(a):
kopretina7777, 7.5.2024