Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

AKVABELY

AKVABELY

popíjím smoothie ze smutnění perel
žízeň mě vede co nejde uhasit
jako hořká pachuť kliniky co se zdráhá vyhovět odemknutí
a tak jsem zrušil návyky
co vytvářelo pnutí

kravatu jsem nikdy neměl
abych se ochránil před sebou
dělá mi to dobře zjevně
i když byla se slevou

jako osudy z akvárka pro bytí v ponoru
i jako akvabely co bez vody stejně nepláčou
trénují záškuby dolu a nahoru
s plamenem nehoří a na pokyn neskáčou

jsou pevné a své v rozkvětu
jak proces hloubky v zániku
jsou odhalené ve větru aby rozpoznaly za svitu
vyčerpanou paniku
Publikoval(a): Martin Havlíček, 1.5.2024
Přečteno (52x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Psavec, valachia, Lugilla, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 03:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti