Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mé psí srdíčko

Mé psí srdíčko

kopretina7777 Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Ještě že manžel s Tebou chodí ven Rito, nemám čas a drtí mi to srdce

Rituško
ach má
divoká
chápavá Rito
všechno se změnilo
a Ty mě stejně máš
ráda
Fenko křížence německého ovčáka
Ty jsi to co se nezměnilo
upřímná duše

A dítě se nám narodilo
naše mládě
není čas na Tebe
a mě to trhá srdce

Rito
má psí sílo
moje srdíčko
má psí lásko
chápavá 8 letá
psí dámo
velká strážkyně
divoká, hlidací
a tak úžasná

Chci s Tebou ven
jít
není čas na nás
dvě
pro naše
spolu být
čas ubíhá ach
mé psí srdíčko
Publikoval(a): kopretina7777, 29.4.2024
Přečteno (8x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 18.10.2024 07:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti