Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

JINOVATKA

JINOVATKA

Zem oděná jinovatkou
Jako panna bílou látkou
Čistočistá nevinnost
Nežli slunce řekne dost

A pak

Vyleze a to se stává
Rázem všechno poroztává
Nic netrvá totiž věčně
Ani láska k jedné slečně
Publikoval(a): valachia, 28.4.2024
Přečteno (11x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti