Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Balada protikladů

Balada protikladů

NikiD Básně » o Životě

Anotace: ...hledání...

Balada protikladů



Mít krásný domov,

ale nelpět na materiálnu,

mít uklizený domov,

ale nebýt služka,

mít domov, který má duši,

ale nebýt příliš duchovní,

mít uspořádané vztahy, mít vyřešenou minulost,

ale být ještě dostatečně „mladá“ a nemít moc malé děti,

milovat houf dětí,

ale nemít víc než dvě,

být vyrovnaná, být veselá, být vtipná, být pozitivní,

ale nemluvit a nepsat příliš, nevtipkovat příliš, ne moc vysmátá,

mít rozpuštěné vlasy, tak jako na fotce,

ale cítit se v tom pohodlně,

mít krásné fotky,

ale fotit realitu,

mít tu správnou váhu, mít poprsí v limitu,

ale nebýt soustředěná na povrchní vzhled,

mít vše přírodní, vypadat přirozeně,

ale nemít šediny,

mít hezké ruce,

ale umět pracovat,

zažívat normální život,

ale neplakat,

být chytrá,

ale nebýt chytřejší,

umět vařit, mít skvělé recepty k vyprávění v záloze,

ale netrávit tím příliš času,

mít věci srovnané,

ale nežít pořádkem,

nemít zkažené jídlo v lednici,

ale být člověk, který občas může zapomenout,

být pečlivá matka a kolegyně, kamarádka,

ale trávit svůj volný čas aktivně,

mít samostatné děti,

ale být k nim pečující,

dát si skleničku,

ale ne sama večer,

být pohledná a líbivá, v každém věku,

ale nepoužívat líčidla,

chodit hezky oblékaná,

ale umět si na to při všem výše vydělat,

zaplatit za sebe,

ale nebýt emancipovaná,

být dokonalá, vášnivá milenka,

ale být něžná, křehká, stydlivá.



Můj milý neznámý, když tohle všechno splním já,

kde Tě najdu, Tebe, kdo adekvátní protiváhu dá?
Publikoval(a): NikiD, 28.4.2024
Přečteno (32x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MIDAZLU, Mirastus, valachia

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 03:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti