V HORÁCH
V HORÁCH
Vlasy jako kožich lišky
Pod nohama pampelišky
Život v horách je tu jiný
Zrak upřený do krajiny
A přesto
Chtěl bych tam být s tebou
Zvláště když tě zebou
Ruce co se v kapsách schoulí
Oba dva to dávno víme
Do klubíčka proti zimě
Publikoval(a):
valachia, 27.4.2024