Dřív než
Dřív než
Anotace: Když se se mnou nikdo nebavil, ani rodina....Byl tu on anděl Petr, můj manžel
Dřív než
mé štěstí zvadne
stále jsi tu Ty
náš svět a žití
Dřív než
mě zase všichni opustí
Ty miluješ mě
ve štěstí i neštěstí
jak jsme si před Bohem slíbyli
Publikoval(a):
kopretina7777, 26.4.2024