Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Genetika

Genetika

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Na geneticky upravené potraviny je řada rozporuplných názorů. Co když...

Genetika, buď jí sláva,
nové věci teď nám dává,
dvoumetrová mrkvička,
melounová jablíčka.

Kukuřice větší stromu,
zemědělci nesou domu,
rýže ba i obilí,
dlouho vědci šlechtili.

Výsledky jsou velmi slibné,
někde možná trochu chybné
geny mění lidičky,
z štíhlých budou kuličky.
Publikoval(a): Psavec, 25.4.2024
Přečteno (16x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Klarineb, Mirastus

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 01:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti