Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pocity

Pocity

Foxina Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Když je jeden veden bohem - a ten druhý ne

Nemohouc se pohnout.

Ve tvé náruči se schovám a cítím se býti.

A cítím se býti tou, pro kterou jsi plakal ač chlapi přeci nepláčou, či se tak necítí ?

Jsem vším tím, pro co jsem já žila v domnění, že se chlapům líbí,

Jsem vším tím – co je na tmavé zdi tak bílí.

Nejsi zlý a nejsi bosí, máš rád modů a víš co se nosí, jen to co v hlavě máš mě dusí

Schováváš za víčky svou hradbu a mě říkáš jen zřídka kdy tu pravdu,.. -- protože víš, že se to nesmí.

Nejsi zlý a to mě děsí

Moje srdce mi říká, že jsi to ty, kdo mě povalí do trávy. A bude mi šeptat ty slova co slyšet chci..

Mám tě rád a sladce spi.

Jenže noční můry mě ze spánku budí a ty tam jsi. Nad hlavou máš svatozář a jsi.

Jsi tam jen ty. Ty a mé touhy si k tobě cestu najít – ale vím, že ty mi pořád budeš něco tajit.

Nechci to ... Nechci tu pravdu, kterou máš. Nejsem ochotná tu tíhu na sebe vzít – vždyť mě znáš ! Schovám se ve tvém náručí, když si těžká slova do mé hlavy cestu poručí.

Nejsem silná... Ty to víš...

Tak proč o mě pořád sníš ?

Tvá svatozář, sžírá mě zevnitř jako zášť, kterou cítím, když spolu jsme a děláme ty věci, které nejsou pro tebe správné. Ne teď, když spolu ještě nejsme právně.

Jsi to ty.. Žiješ pro něj a já ne. Jsi tím čím chceš být a já ne.

Tahám tě dolů – hluboko ke dnu.

Učím tě. Učím tě milosti a lásce. Milovat osobu, která není v jeho sázce s životem.

Jsem jen já svým pilotem.

Ty víš kam půjdeš až tohle skončí. Ale ptal jsi se mě ?

Kam půjdou lidé, kteří nejsou v milosti ?

Ne ? Nechceš mít tyhle starosti ? Chápu to. 

Všichni žijeme podle libosti.
Publikoval(a): Foxina, 22.4.2024
Přečteno (62x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 01:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti