Chybíš mi
Chybíš mi
chybíš mi
v každé chvíli
mého bytí
v každé mojí
vteřině
ty myšlenky
nechtějí odezníti
neb srdce
tomu
na vině
a tak se
topím
v minulosti
ve světě
padlých
nadějí
kde jat jsem
v pouta
zoufalosti
co k beznaději
svádějí
v noci
když přijde
snění
ano
i tam
shledám se
s tebou
a ani
kapky
kuropění
stesku
v útěk
nezaženou
okamžik
každý
tebou
je protkaný
vděčný
již navždy
že jsme se
potkali
Publikoval(a):
James Libustka, 21.4.2024