Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ještě je místo klidu

ještě je místo klidu

...


stoupám v tichém proudu slov
vodopád který objevuješ
skovaný v hlubokém lese
tam kde ještě vládne klid
není udavačů ani vrahů
svět kde vkročíš do harmonie
vše s tebou komunikuje
kde skáčeš bez lana do svého nitra
příjmáš sebe, bez výhrad

pozoruješ nebe
ptáky co krouží nad stromem
vnímáš zem i všechnu havěť
už se neděsíš smrti
vše jen plyne, prostě je...


x
Publikoval(a): denisasan, 19.4.2024
Přečteno (27x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: valachia

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 20:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti