LÍSTKY
LÍSTKY
Kdopak to kdy jenom viděl
Otrhané peří z křídel
Ze smutku či z velké lásky
Jako lístky sedmikrásky
Má mě ráda nebo nemá
Odpověď je stále němá
Anděla co v těle ďase
Zamotal mi hlavu zdá se
Také srdce které v hrudi
Jen tak něco neprobudí
Publikoval(a):
valachia, 19.4.2024