Ať dál šije jehla
Ať dál šije jehla
Anotace: Mám velké zdravotní potíže v tomhle ráji s mým synkem....Ale lepší se to , dál jdu cestou
Protrpím si tě má cesto rájem
bych se přetrhnouti mohla
jako nit
At šije jehla
bych se nepřetrhla
....
Tak abych se nepřetrhla
Publikoval(a):
kopretina7777, 18.4.2024