v meandrech živá
v meandrech živá
---
jsi zvučící voda
koluješ v žilách
tichá a vodivá
99% v našich buňkách
naše pouto, neohraničená
nemáš strach, v meandrech živá
jediná krev země co tepe
spojuješ vše, neseš informaci
frekvence jsou znějící hudba
krása v souladu a formách
protékáš zemí
jsi médium
mezi světem energie a hmoty
vše je o vibraci
esence života co nás tvoří
ve všem vším navždy
-
Publikoval(a):
denisasan, 15.4.2024