Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jak?

Jak?

Jezura777 Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Jak, proč, kde a další najdete uvnitř. :D Ale teď vážně. Ještě teď rok po tom co jsem musel dát holce, krerou jsem miloval sbohem, kvůli jiné střední, to rozdýchávám a tohle je side-product … stejně jako ta minulá a všechny další, které tady ještě nejsou.

Jenom se chci na začátek pochlubit, že netušim jak, ale ta anotace se mi vlezla přesně na 255 znaků ;D přeji příjemné čtení.

Jdu lesem
A dochází mi, že jsem,
Zcela a úplně ztracen,
Myšlenkama uchvácen.
Nedal jsem si pozor.

Slunce v dáli zapadá za obzor.
V duši vedu nekonečný spor,
Zda miluji tě nebo ne,
Touto otázkou moje buňky jsou posedlé.
Sám sobě, v sobě, jsem si bachař.

Vždyť už tak dlouho nezřel jsem tvou tvář.
Ale zase se mi stýská kdybych to nepřiznal byl bych lhář.
Ale jsem přesvedčen, že další si mě získá...
Prosím ať mi někdo vylíská.
Důvěra je prchlavá.

Ale tak se to přece stává!
Lidi přicházejí a odcházejí jenom vzpomínka zůstává.
Ale ne ty, ty jsi tu byla
A teď si zmizela.
Proč?

Asi si neodešla pro slepičí kvoč.
Asi to tak chodí ale proč?
Miloval jsem tě, ale teď si tím nejsem jist,
Kdyby si tu byla nemusel bych nést tu nenávist.
Proč nezůstat?

Jak mám tvé zmizení ustát?
Jaktože se může něco takového prostě stát?
Jak se mám posunout v životě?
Když tolik toho necháváme náhodě.
Jak vyznat se v samotě?
Jak?
Publikoval(a): Jezura777, 15.4.2024
Přečteno (17x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.5.2024 15:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti