Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Znovu kvést

Znovu kvést

kopretina7777 Básně » o Lidech

Anotace: Dítě změnilo špatný rimkdinný vztahy je to náš anděl

Omládla jsem
miliony let
jsem kopretina co chce
znovu kvést

Holé zdi
chlad
veliký děsivý
chlad
rozvalin
hradebních
syn oživil
v rodinném dění
rodičové mí jsou
babička a dědeček užasní
a Petr je můj anděl
táta syna našeho
a Jiřina babička a děda Oskar
Rodina celá se spojila
stalo se to co jsem nikdy nečekala
rodina je teď pro mě nadevše
a svatá

Dítě naše je
usměvavý
dobrotivý
tvor láskyplný
a tak roztomilý
dar
životní

Všechnu lásku
v nás spojil
já jsem tolik šťastná
za syna
manžela a rodinu
a kamarádky do deště
co nejlepší byly
a ty zůstali
neb jsou duše překrásný
je to Stáňa a Maruška
též patří do rodiny
neb jsou duše
mého souznění

PS: Manžel a kamarádky tu byly vždy pro mě
to jsou duše mého srdce
když jsem
ještě
neměla dítě
ti vždy stály při mě
duše spojené
dobrotiví andělé pdpory
souznění hvězd
svítily i když
jsem nemohla kvést
Publikoval(a): kopretina7777, 7.4.2024
Přečteno (18x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 01:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti