TRADICE
TRADICE
Koleda pomlázka kraslice
Stále jsou křesťanské tradice
Ty ale stárnou s námi a hrozí
Že zemi ovládnou neznabozi
Koleda pomlázka kraslice
Okolo prázdné jsou ulice
Od rána skoro už poledne
Kam jenom oko dohlédne
Tak už to začalo Vážení
Marné je veškeré snažení
Přichází dozajista
Vzkříšení Antikrista
Publikoval(a):
valachia, 1.4.2024