Noc je ráno
Noc je ráno
Anotace: Pro synka....V noci nespí už od narození, a pro mě je to těžké
Nastavím tvář
srdce roztrháno
pro tvůj pláč
Ne ne
noc je ráno
a já chci spát
v noci do hlubin
Tvých očí
jiskrný hvězdy
padají mi do dlaní
a já s ránem usínám
nevidám slunce
jen Tvé oči
pro které chci žít i umírat
Publikoval(a):
kopretina7777, 31.3.2024