Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mý andělé

Mý andělé

Anděli, dostal si mě z pekel
z bolesti křídel
v perutích chtěl si mi znít
pro životní kouzlo
žít

A Stáňa a Magda se mnou držely
když se mé kroky bortily
jak domy v zemětřesení
celým mým životem
padají domy
a oni je stavěly
znovu a znovu

Maruška
milující duše
dobrodružství a naděje

Stáňa ta podobný osud má
jiskra ohně
přítelkyně

Magda ach Magda
dala vše co mohla
aby pomohla

Petr a můj syn
mé zhmotnění
domů v zemětřesení
jenž zase znovu staví

Zní doteky
křídel
našich

Maruška je milující
kamarádka do deště
Stáňa jiskra
ohně co stojí při mě
Magda ach Magda
ta dala vše co
mohla

Ty tři kamarádky
mě za ruku drží když
rosu srdce mi
roní
jak mízu padlý stromy

A v pavučinach bezedná
studna a strach
a pak Ty Petře
a život
naděje a láska
a náš syn a zvířátka


Ty Broučku
nejlepší jsi chlap
anděl co miluje mě a našeho synka
a zvířátka má rád
a tak žiju a rostu
a život mí Tě dal
jsi srdce král
a tak píšeme příběhy
životní....
VŠICHNI

Kamarádky mý štěstí

Jaroušek a Ty Broučku
vy stě mý lásky
jsme rodina Ty Jaroušek a já
A víš....
jen Ty
líbat mě smíš
Publikoval(a): kopretina7777, 30.3.2024
Přečteno (19x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti