Hvězda radosti
Hvězda radosti
Anotace: Je noc....A já píšu co cítím.....
Za branou
vstřícnou
přijímám KLID
co mi dalo mé dítě
lásku nevinnou a sdílnou
Radosti vesmír
rozrostl se
v duši
neb čistá a krásná
je láska dětství
Hvězda lásky
naplněna celá
ulpěla v mém štěstí
celým vesmírem
prorostlo mé štěstí
v jeho dětství
Bolesti
v ostnatých drátech
odlétli
Klid v nevínné
lásce přijímám
celým já
Publikoval(a):
kopretina7777, 29.3.2024