Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Odcházím s větrem

Odcházím s větrem

(Našla jsem v sobě
Tvou vinu sdílnou
chci odejít
od zlých chvil)



S listy
s větrem budu se nésti
všem pro útěchu
v mém žití
rozfoukaná a tak stálá
odcházím od zlých
chvil
s větrem procitám
neb nerada umírám

Ve větru
zchladne hlava
bolavá

Rostu
lásce pro potěchu
lístky mi pády
obměčily
vítr dodal síly
a já prosím
aby nikdy nezvadly
mé naděje a sny
Publikoval(a): kopretina7777, 27.3.2024
Přečteno (28x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 01:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti