Klouby bolí.....
Klouby bolí.....
Anotace: Bolestí se v noci budím už týden, ve dne nemůžu skoro zvednout nohu...A tak píšu báseň....
Snesitelně ještě bolet
v kloubech a životě
slzy v ranách uzpůsobyt bytí
a smát se ranám dále..
a radost druhým dát
a vesele se smát...
Publikoval(a):
kopretina7777, 26.3.2024