Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sníh

Sníh

Sníh taje
v jiskrách lásky
které smím Ti dát

Pro to že máš
mě rád
miluješ mě a já chci
znovu ožívat
v slzách vášní

Sněhová vločka
taje
pro Tvůj cit
pro lásku co nelze
uchopit

Jiskry navždy chci Ti dát
pro žít a umírat
v souznění duší
pro naše zmrtvýchvstání
Tě miluji
Publikoval(a): kopretina7777, 20.3.2024
Přečteno (18x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 04:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 12 stránek.
roboti