Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vílo Maruško

Vílo Maruško

Vílo empatie
vílo andělské duše
kamarádko v dešti mých slz
I rasostí

Divoká tygřice
s Tebou mám křídla motýlí
vílo krásného přátelství
s Tebou jsem v ráji:)
Publikoval(a): kopretina7777, 18.3.2024
Přečteno (16x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 02:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti