Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vílí žití

Vílí žití

Víla
ulpěla
ve skále
snad sama sebou zůstane
s větrem pojí se

Vítr jí cuchá vlasy
cítí volnost
života krásy
v úžasu
nechá vítr cuchat vlasy

Víla
ulpěla ve skále
stále ve volností
s větrem si hraje

Vlasy dlouhé má
vítr si s nima pohrává

Ve skále život je
vítr
to slibuje
plní a dokáže
neb nikdo nespoutá
vílího života
Publikoval(a): kopretina7777, 14.3.2024
Přečteno (15x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti