Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hádky

Hádky

Smrt je v hádkách
snad
bez nálady
vyřešit
mám ráda pohodu a klid
tak slunce sviť
ať hezká k tobě niť

A za lesem plných děsu
tmy
se ukrývá strach
že nemůžu vyhovět
klidu
když
mě si bezdůvodně
v tmách roztrhal
já vyhovět se snažím
a nesoulad těžko nosím
tak jsi mě dnes roztrhal
A já žiju dál
neb Tě miluji
a obleču si brnění
neb jsi
láska a smíření
co hledám
a tak jde se dál....
My dva my tři
a osud se pousmál

Už je klid
a úžasný si
a já mám radost
a jsi vše jsi můj cit
láva a smíření
boj a jiskření
a já vycházím ráda vstříc
pro to že si světlo
a
tmavým
lesem nedám se zastrašit
ve slunci
chceme žít
Publikoval(a): kopretina7777, 12.3.2024
Přečteno (13x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 02:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti