POUPÁTKO
POUPÁTKO
Oba dva se máme rádi
Poupátko mé ze zahrady
Voňavé i křehké v zemi
Nejkrásnější napříč všemi
Růžemi a tulipány
Jako dáma mezi pány
Oba dva se máme rádi
Poupátko mé ze zahrady
Na okamžik chtěl bych smět
Netrhat jen přivonět
K tobě...
Publikoval(a):
valachia, 9.3.2024