Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Srdce čaroděj

Srdce čaroděj

Jsme rodiče
krásný to děj
rodičivství
srdce čaroděj
vyčaroval co měl
dítě z lásky
oheň
plamen
a krásný děj

Miluji vás dva Tebe a našeho syna
Miluji vás nejvíc na světě
miluji vás nejvíc ze všeho
krásného

Spousta lásky
citu
pochopení
pro nás tři
nejkrásnější věc lásky
ve věcech milovat a mít rád
bezmezně a dojatě
bezmezně a oddaně
Bezmezně milovat a mít rád
a hory překonat
naše dítě říká nám
jak žít dál
je náš
plamen lásky, ať hoří v dál
Publikoval(a): kopretina7777, 8.3.2024
Přečteno (16x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 18.10.2024 06:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti