Slzy vzpurných pegasů
Slzy vzpurných pegasů
prší mi do vlasů
slzy vzpurných pegasů
rty vláčnými přeji si
by hřáli mě tvé dlaně
když Ti po duši tepu
v souznění
mých děsů
Moje krůpěje
bolavých hrůz
léčíš
Ty to umíš a smíš
Dotýkám se něžně Tvého já
jsem bolavá
a věřím v Tebe
Za přáním některých
dnů
je klam
V hřívách pegasů
scuchaných od bojů
je smíření
smích a návrat
tam
kde se chci s životem
smát
Za úderů kopyt
procitám
a jdu ani nevím kam
a dám Ti víc než mám
Publikoval(a):
kopretina7777, 7.3.2024