Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Motýl a luna

Motýl a luna

kopretina7777 Básně » o Lidech

Anotace: Magdě....

Za luny jasu
ožívá
motýl co mu slunce nesvítí
a já mám tvé poselství
a Ty mé přátelství
Luna mocné tajemství
mé temnoty
co mi svítí na cesty

Dojatá z Tvého srdce
znovu chci žít
a ožívat

Slza mi kane po líci
jsi světlo měsíční
neříká se mi lehce
jsi anděl
štěstí chceš
mému životu dát

S rozpaky sděluji
si světlo
a chci
nejkrásnější svit Ti přát

Slza kane mi po líci
jsi světlo měsíční
za pochodu snů
ukazuješ
láska není
zdání
láska žije
svět krásní

Luny vílo
zřím Tvůj jas
svítí v tolik
krás

Chce se mi žít
a znovu ožívat
pro to dobro
které
chceš mi dát

Luno má dobrá
zachytíš duši moji
vždy
když
lámu si vaz

Luno světlo mé
co bez Tebe
snad již není mne
andílku můj naděje

Ran Tvých
nedáváš znát
neb jsi luna naděje
a já jak mám
luně světlo dát
mohu snad?

Přátelství luny
mých tajemství
děj náš
vypráví

Nevím co Ti mohu dát
jsem motýl bolesti
ty svítíš mi na cesty
co motýl může luně dát
přátelství mé snad
Publikoval(a): kopretina7777, 6.3.2024
Přečteno (22x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 18.10.2024 04:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti