BARVY
BARVY
Není všechno černobílé
Natož lásko naše chvíle
Veselé i plné splínů
Laděné spíš do podzimu
Neříkám vždy ale místy
Barevné jak stromů listy
Co se snáší s prvním mrazem
Z velké výšky přímo na zem
K nohám...
Publikoval(a):
valachia, 2.3.2024