Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V srdci

V srdci

mys Básně » Říkanky

Anotace: .....

V srdci máme spoustu místa,
pro koho pak asi?
pro maminku, pro tatínka
a pro kamarády.

Obejmutí, pohlazení, slůvko mám tě rád
lepší dárek na světě není,
tyhle tři věci můžeš za darmo dát.
Publikoval(a): mys, 2.3.2024
Přečteno (28x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MIDAZLU

Spodek

Stránka generována 18.10.2024 05:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti