Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Víla mého srdce

Víla mého srdce

Magdalenko
zalévala jsi
mou duši
když vadla
když jsem se života bála

Vílo mého srdce
Magdalenko v Praze
dálka nás dělí ale
srdce v blízko sebe máme
to je velká věc

Duši mou znáš
snad víc než já
věc záhadná
nechápu jak to děláš
snad že jsi víla slunce
a ráda svítíš
mé bloudící duši

Tam kde jsem se ztratila
duši moji jsi viděla
držela a vedla
při mě byla
rány léčila
a já nezapomínám

Zvláštní
jak sou někteří lidé
v duši krásní

Přítelkyně v temnotě
vílo srdce
vílo do deště

Kamarádko
pro dny temnoty
já nezapomínám
kdo tu při mě byl
když všichni odešli

Magdi splň si sny
a Bůh žehnej Ti
neb si anděl co mou duši viděl
Publikoval(a): kopretina7777, 1.3.2024
Přečteno (22x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 01:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti