Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zbořím svůj svět

Zbořím svůj svět

kopretina7777 Básně » Deprese

Anotace: Unavená jsem moc, zase probdělá noc ...Synek nespí, a mamka je asi nemocná....

Zbořím si svět
pro temnot květ
divoký mustang pádí
do beznadějí
jako lístek
poslední
se chvěji
a ve větru duji
pro smutek
a chmury počítám

Pavouček radosti
a štěstí utekl


Nadějí usínám
pro sny, které znám

Dnes zbořím svět
a pavučinou smutku
se ommotám
já?
ach to ne
to dnešek bolí
živote
Publikoval(a): kopretina7777, 29.2.2024
Přečteno (36x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 06:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti