Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zpěv přátelství

Zpěv přátelství

Jsme v ohni sníh
jsme spojení veršů
přátelských

Jsme
jara květy
svěží

Jsme zrcadlení

Rosteme a tepeme
k plodům podzimu

Zima neskosí
vločky záhadný

Jsi vločka
Jsi má divoká
kočka

Jsme zrcadlení
přáteského chvění

Jsme jeden
květ zimních vloček
záhadných

Jsi tanec v závějích

Jsi oheň v zimě
divokost našeho kraje
zníš rájem

Jsi
domov našich srdcí

Jdeme v dál
neb nespálí plamen
přátelství dar
a tak rosteme v dál
pro náš zpěv
pro společný zpěv
Publikoval(a): kopretina7777, 26.2.2024
Přečteno (24x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 18:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti