SAMOUK
SAMOUK
Nakreslil bych obraz svatý
Kdybych uměl malovati
Anděla se svatozáří
Nahého a s tvojí tváří
Ať už stojí sedí leží
Na poloze nezáleží
Není to jen objekt pouhý
Je to žena i mé touhy
Života a také srdce
Proto mám teď štětec v ruce
Lněné plátno uplé v rámu
Olejová barvy z krámu
A pak
Přihlásím se do výuky
Pro malíře samouky
Publikoval(a):
valachia, 25.2.2024