Drahokamů očí pár
Drahokamů očí pár
Anotace: Drahokamů očí pár
Barvou tmavého jantaru
na svět se díváš,
když usmíváš se
řasy k nebi upínajíce,
jiskru v nich míváš.
Zrcadlíš v nich hřejivou radost,
touhu, pokoru, naději i hrdost.
Publikoval(a):
Lionhead, 19.2.2024