Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

VALENTÝNSKÁ

VALENTÝNSKÁ

Všude kolem plno stínů
Zatím ještě není den
Ke svatému Valentýnu
Posílám ti sebe jen

A pak vezmi si mě

Se slunečním svitem
S láskou něhou citem

Celého...
Publikoval(a): valachia, 14.2.2024
Přečteno (18x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti