Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Všeho moc škodí

Všeho moc škodí

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Řeký hrozí.

Stále prší, voda stoupá,
lidé řeku sledují,
na vlnách se vodník houpá,
rybičky se radují.

Přírodě už voda stačí,
děda vzdychá, je to k pláči.

V kuchyni má bláta fůru,
dneska prožil noční můru.
Publikoval(a): Psavec, 11.2.2024
Přečteno (56x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 15:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 19 stránek.
roboti