Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Z OBÁLEK DO KAMEN

Z OBÁLEK DO KAMEN

když melodie zatáčí ve svých křivkách
zatančím pro ni a ona mě vítá ve své náruči
jako scénáře života co nejdou naučit
i jako frontman ve svých výškách bez bot

přelétl nad hnízdem kukaček v košili
stáhnout ho za vlasy všichni se snažili
jako odchod co se právě čerstvě vrací
jako ztuhlá klávesa ve které se ztrácí

a tak dám si ruku na srdce
a povím si všechno z obálek do kamen
můžu i v dojetí pihy si odhalit nestranně
můžu si lehnout
na studenou zem
Publikoval(a): Martin Havlíček, 7.2.2024
Přečteno (78x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Lipová, Lugilla, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti